Wat moet ik vandaag nou weer op tafel zetten?

Elke week weer een nieuw menu verzinnen, dat valt niet mee. Je wilt variatie in je avondeten, je wilt dat het lekker is en liefst is het ook nog gezond. In dit artikel bespreken we drie manieren waarop het samenstellen van je weekmenu een stuk makkelijker wordt.

Snelle recepten

Voor de mensen onder ons die weinig tijd hebben of niet zo veel hebben met koken, zijn er tal van snelle recepten te vinden op het internet. Dankzij deze websites heb je binnen 20 minuten al een lekkere maaltijd op tafel staan. Zeg nu zelf: salades met of zonder pasta, een poké bowl of een groentenwrap kosten weinig tijd en moeite. Daarnaast hoef je er ook niet veel inspiratie voor te hebben, zeker niet als je een recept volgt.

Kant en klaar bij je thuis

Wist je dat je tegenwoordig ook verse kant-en-klaar-maaltijden kunt laten thuisbezorgen? Zo kun je bij Feel Good Kitchen spontaan een maaltijd voor één, twee of vier personen bestellen en wordt het op een door jou uitgekozen tijdstip bij je thuis bezorgd – hoe handig is dat! Omdat de maaltijden niet van tevoren worden gemaakt, worden ze niet in de vriezer bewaard. Dat maakt de maaltijden gezond en nog duurzaam ook, want er hoeft geen overschot weggegooid te worden.

Maaltijdboxen

Makkelijk, maar wel lekker koken? Zin in een verrassing en om even goed de tijd te nemen voor het koken? Dan zijn maaltijdboxen de perfecte oplossing voor jou. Het werkt zo: je abonneert je bij een bedrijf en zij komen dan per week of per maand een maaltijdbox bij je afleveren. Daar zitten ingrediënten en een bijbehorend recept in; zo hoef je niet zelf te bedenken wat je gaat eten en is dat wat je krijgt nog een verrassing ook!