Conservatoir beslag Amsterdam

Een gerechtelijk incassotraject is een flink proces die door de deurwaarder voor je wordt uitgevoerd. Voordat de rechtszaak officieel van slag gaat zal er een conservatoir beslag Amsterdam worden uitgevoerd. Een conservatoir beslag Amsterdam wil zeggen dat er bijvoorbeeld beslag gelegd wordt op een bankrekening of andere bezittingen. Een debiteur kan zo niet vlak voor de rechtszaak proberen om z’n bezittingen kwijt te raken. Als een debiteur letterlijk niets bezit, dan kan er ook niets verhaald worden. Om dit te voorkomen zal een gerechtsdeurwaarder altijd eerst een conservatoir beslag Amsterdam uitvoeren.

Hoe kom je onder een conservatoir beslag Amsterdam uit?

Als je een debiteur bent dan word je niet vrolijk van een conservatoir beslag Amsterdam. Het kan hierdoor gebeuren dat je geen toegang meer krijgt tot je eigen bankrekening. Hierdoor kan je zelfs geen hypotheek meer betalen of boodschappen halen. Een debiteur wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opheffen. De enige manier om dit te doen is om de rekening en incassokosten te betalen. Het is ook mogelijk om bij de rechtbank te vragen om dit beslag op te heffen. Maar als de rechtbank vind dat de rekening betaald moet worden, dan kan de schuldeiser de rekening definitief in beslag nemen of bezittingen verkopen.

Laat een constatering Amsterdam uitvoeren

Loop je al een tijdje rond met een factuur die maar niet betaald wordt? Dan kan je eventueel de deurwaarder inschakelen. De deurwaarder begint altijd met een constatering Amsterdam. Een constatering Amsterdam zal vol staan met feiten waarin geconstateerd wordt dat een debiteur officieel in gebreke is. Het is eigenlijk een bewijsbrief die straks aangeleverd wordt aan de rechtbank. Ben je nog niet toe aan een dringende brief of een gerechtelijk incassotraject? Dan kan je eventueel eerst starten met een minnelijk incasso traject. Een minnelijk incasso traject is meestal niet schadelijk voor de relatie met je klant. Maar als je een gerechtelijke procedure start, dan kan dit zeker weten de band met je klant schaden. Uiteraard kunnen we je voorlichten over het complete incassotraject inclusief alle mogelijkheden.

Laat vandaag nog een constatering Amsterdam opstellen

Wil je niet langer op de betaling van je factuur wachten? Dan kan je vandaag nog aan de slag om de constatering op te stellen. We kunnen zo aan de slag gaan om de betaling officieel te gaan innen via een gerechtelijk proces. Vooral bij grote geldbedragen kunnen wij ons goed voorstellen dat je de rekening betaald wilt krijgen. Met een constatering kan je de eerste stap gaan zetten.