Tafels bestellen via het internet, is dat slim?

Je hebt besloten dat je eettafel wel aan vervanging toe is. Je bent toe aan iets nieuws en je gaat driftig op zoek naar een mooie nieuwe tafel. Je kunt natuurlijk de auto of de fiets pakken en stad en land afstruinen, maar je kunt ook tafels via het internet bestellen. Maar is tafels bestellen online wel slim om te doen? In dit artikel geven wij een aantal handige tips en trucs.

In echt bekijken is beter

Veel mensen denken dat het beter is om een tafel in het echt te bekijken. Zo zie je namelijk hoe een tafel er echt uitziet en kun je op dat moment een weloverwogen beslissing nemen om deze te kopen. Toch kom je al snel tot de ontdekking dat het assortiment in winkels iets beperkt is. Waarom? Omdat er simpelweg niet voldoende ruimte is om alle tafels ook daadwerkelijk te laten zien. Dus uiteindelijk vindt tafels bestellen nog altijd plaats op basis van een afbeelding. Dus hier heeft een fysieke winkel ten opzichte van een webshop geen voordeel.

Tafels bestellen gaat sneller en makkelijker 

In een winkel sta je soms even te wachten totdat een verkoper tijd voor je heeft en dan begint ook nog eens het verkoopgesprek terwijl je eigenlijk de koop wil plaatsen en weer wilt vertrekken. Online heb je zelf de controle over wanneer en wat je bestelt. Geen verkopers die je op andere gedachten proberen te brengen en je weet ook gelijk waar je aan toe bent. Je kunt namelijk ook gelijk zien of een product op voorraad is en wanneer de webshop verwacht de tafel te leveren. Een nadeel is dat je niet kunt onderhandelen over de prijs.

Meer keuze in de webshop

In de gemiddelde webshop heb je veel meer keuze dan in een winkel. De internetwinkel heeft stellingen en ruimte van elastiek en kunnen dus een compleet assortiment weergeven. Zo kun je ook eenvoudig vergelijken, inspiratie opdoen en weloverwogen beslissingen nemen over welke tafel je uiteindelijk bestelt.

Let op de voorwaarden als je tafels online bestelt

Bij tafels bestellen via het internet is het belangrijk dat je wel een goede aanbieder zoekt die ook eerlijke algemene voorwaarden hanteert. Het is dus ook goed om te kijken welke voorwaarden een webshop hanteert. Zo kun je controleren of de aanbieder ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel, welke vervoerder zij gebruiken om de tafel bij je thuis af te leveren en hoe ze omgaan met garantie en klachten.

Tafels bestellen bij de specialist

Tafels bestellen doe je uiteraard bij dé specialist. Die kwalitatief goede en milieuvriendelijk eettafels aanbiedt. Bij Tomasso Tables vind je een groot assortiment in verschillende soorten eettafels en bijpassende eetkamerstoelen. Daarnaast bieden wij ook complete eetkamers aan! Wij werken uitsluitend met betrouwbare partners en fabrikanten om kwalitatief goede tafels van milieuvriendelijke materialen aan te bieden. Op onze website vind je meer informatie over welke tafels wij verkopen en kun je de tafels die wij aanbieden eens rustig bekijken. Uiteraard kun je bij ons ook direct tafels bestellen!