STAP-gefinancierde opleidingsmogelijkheden

Er zijn veel manieren om professioneel te groeien, en vaak is de beste manier om dat te doen via opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Het State Training and Apprenticeship Program (STAP) biedt financiering voor een verscheidenheid aan opleidingen die u kunnen helpen nieuwe vaardigheden en kennis op uw vakgebied te ontwikkelen. De volgende opleidingen vallen momenteel onder de STAP-subsidie.

Groeien met de Riemen 

Deze training is ontworpen om u te helpen leren hoe u effectief projecten en teams kunt beheren. De nadruk ligt op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van projectbeheer, het opbouwen van een teammoraal en het creëren van een positieve werkomgeving.

Opleiding systemisch coachen 

In deze opleiding leert u de principes van systemisch coachen, een vorm van coaching die zich richt op de ontwikkeling van de hele persoon in plaats van alleen de individuele vaardigheden. U leert hoe u cliënten kunt coachen op een manier die hen helpt hun doelen te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel. 

Pedagogisch coach 

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze anderen effectief les kunnen geven. Je leert hoe je lesplannen ontwikkelt, lezingen geeft en lesmateriaal maakt dat is afgestemd op je publiek. 

Proefrit maken in je droombedrijf

Deze unieke kans stelt u in staat een “test drive” te maken in een bedrijf waar u graag zou willen werken. U kunt medewerkers volgen, de bedrijfscultuur observeren en een gevoel krijgen hoe het zou zijn om daar te werken. Dit is een uitstekende manier om te zien of een bedrijf bij u past voordat u een verbintenis aangaat. 

      

Een nieuw evenwicht in uw leven 

Deze opleiding is bedoeld voor wie een beter evenwicht tussen werk en privé wil bereiken. U leert technieken voor tijdbeheer en stressvermindering die u kunnen helpen meer harmonie in uw leven te vinden.

Conclusie

Deze trainingen bieden mogelijkheden voor mensen die verschillende paden willen verkennen of hun vaardigheden willen verbeteren. Dit zijn slechts enkele van de opleidingen die momenteel onder de STAP-subsidie vallen. Voor meer informatie bezoek https://mastercoaching.nl.