Restube lifeguard

Restube-Nederland.nl is het ideale reddingsmiddel in compacte vorm. Een reddingsboei is perfect om mensen mee te redden. Of jezelf in een noodsituatie in veiligheid te brengen. Het enige nadeel van een reddingsboei is het formaat. We slepen lang niet allemaal een complete reddingsboei mee. Als lifeguard is een reddingsboei pure noodzaak. Maar het zorgt wel voor extra belasting. Vooral als je een eind moet zwemmen met een extra reddingsboei bij de hand. Dit gaat allemaal van de tijd af. Tijd die al kostbaar is als je iemand moet redden. Restube-Nederland.nl helpt je graag met een compacte oplossing in de vorm van de Restube lifeguard.

Restube blaast binnen enkele seconden op tot een volwaardige reddingsboei

Restube is de ideale uitvinging in compacte vorm. Deze reddingsboei kan binnen enkele seconden opblazen tot een volwaardige reddingsboei. Alleen voor het zover is het een klein compact tasje dat je op je heup kan dragen. De Restube lifeguard is speciaal ontwikkelt voor reddingswerkers die te water gaan om iemand eruit te redden. Met de restube lifeguard kan je de reddingsboei in compacte vorm meenemen. Zonder dat je dit belemmerd als je het water in gaat. Ondanks de compacte vorm heeft de restube lifeguard voldoende drijfvermogen om een volwassenen te redden. De restube is ook nog eens voorzien van reflectoren zodat deze extra opvalt in het water.

Tot minimaal 200 keer te gebruiken voor reddingspogingen

De restube lifeguard is niet eenmalig te gebruiken. De reddingsboei kan na gebruik weer opgeborgen worden in het heuptasje. Door een speciaal co2 patroon kan de reddingsboei tot wel 200 keer opnieuw opgeblazen worden. Je hoeft de reddingsboei dus niet maar eenmalig te gebruiken. Maar dankzij het compacte formaat kan je wel flink wat tijd besparen als je het water in springt om iemand te redden. Eventueel is de reddingsboei ook nog te bevestigen aan een harnas om iemand te vervoeren in het water.

Bestel de Restube Lifeguard online

Ben je van plan om de Restube lifeguard voor professionele doeleinden te gebruiken? Je kan de speciale lifeguard editie online bestellen bij restube-nederland.nl. Dit revolutionaire product uit Duitsland kan letterlijk extra levens redden. Vooral omdat je nog sneller het water in kan gaan om iemand die in de problemen is geraakt te redden. Het tasje zelf is extreem robuust en kan de meest extreme weeromstandigheden op open water doorstaan. Met het tasje rond je lichaam ben je continu beschermd op het water. Bestel je eigen restube via restube-nederland.nl