Bedruk deze items om jouw bedrijf zichtbaarder te maken

Wil je dat jouw bedrijf of merk zichtbaarder wordt? Dan kan dat door jouw logo te laten drukken op verpakkingen. Dit zorgt voor meer herkenbaarheid en naamsbekendheid van jouw bedrijf. Naast het logo kun je bijvoorbeeld ook de slogan laten drukken, wat de positionering en de merkwaarden van je bedrijf versterkt. Het bedrukken van verpakkingsmateriaal zoals dozen en enveloppen, maar ook andere merchandise zoals een bedrukte tas is een krachtige communicatietool. Als iemand met een bedrukte tas met jouw logo erop loopt, dan zullen andere mensen het zien en jouw bedrijf beter herkennen wanneer ze je bedrijf ergens voorbij zien komen. Lees verder voor de mogelijkheden. 

Verzendmateriaal

Een van de meest bedrukte items door bedrijven zijn verzenddozen. Door je dozen te laten bedrukken, kun je je pakket gemakkelijk herkenbaar laten maken voor consumenten. Verder helpt het om een consistent merkimago te creëren op alle contactpunten van de verzending. Het fungeert ook als een soort reclamebord, omdat het logo goed zichtbaar is wanneer het pakket onderweg is. Gepersonaliseerde dozen zien er ook nog eens professioneler uit dan de standaard dozen die niet zijn bedrukt.  Je kunt bijvoorbeeld bij VerpakkingenXL terecht om je dozen te laten bedrukken. De vouwdoos wordt het meest gebruikt en deze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De vouwdozen hebben een enkele golf (dit geeft de dikte van de doos aan), maar ze zijn sterk genoeg voor zendingen tot tien kilo. 

Tassen

Een ander item dat vaak bedrukt wordt zijn tassen, zowel papieren als canvas tassen. Door producten aan klanten in bedrukte tassen te geven, zullen deze klanten als het ware wandelende reclameborden worden, waarmee ze jouw merk of bedrijf promoten. Dit is een kosteneffectieve manier om reclame te maken. Bedrukte tassen creëren ook voor positieve associaties van klanten met jouw bedrijf en een vergrote merkloyaliteit. Door tassen te bedrukken met de kleuren, het logo en de boodschap van jouw bedrijf, zorg je dat de merkidentiteit goed wordt weergegeven. Tot slot wordt er bij de papieren en canvas tassen vaak duurzaam materiaal gebruikt, wat kan zorgen voor een positief imago van jouw bedrijf. 

Disposables

Tot slot kun je ook nog disposables laten bedrukken met het logo en de huisstijl van jouw bedrijf. Disposables zijn producten voor eenmalig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan servetten, bekers, bierviltjes, wegwerp bestek, maar ook bijvoorbeeld pizzadozen. Door disposables te laten bedrukken met jouw logo en in jouw huisstijl, zorg je uiteraard weer voor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid bij de consumenten, maar het zorgt ook voor meer professionaliteit. De disposables zijn ook weer in veel verschillende soorten en verschillende materialen verkrijgbaar. Ook zijn ze verkrijgbaar in duurzame biologisch afbreekbare materialen, zodat de disposables minder tot geen schade aan het milieu brengen.